Rólunk — Molekuláris Diagnosztikával a daganatok ellen

Az Oncompass Medicine

Víziónk

Pontos diagnosztikai eljárások segítségével az orvostudomány legújabb eredményei késlekedés nélkül, mindenki számára elérhetővé tehetők.

Missziónk

Missziónk olyan diagnosztikai eljárások fejlesztése és szolgáltatása, amelyek segítségével a betegségek megelőzhetők vagy személyre szabottan gyógyíthatók.

Hitvallásunk

Hitvallásunk szerint senki sem szenvedhet, vagy halhat meg, akin a tudomány mai állása szerint segíteni lehetne. Ezt a célt közvetlen betegellátás, molekuláris diagnosztika és molekulárisan célzott gyógyszerek kutatás-fejlesztésén keresztül igyekszünk szolgálni. Laboratóriumunkban végzett vizsgálatokkal segítjük minden beteg számára a leghatékonyabb kezelés kiválasztását. Kutatóink új gyógyszerek hatását előrejelző diagnosztikai teszteket fejlesztenek ki a gyógyszerhatás molekuláris szintű vizsgálata alapján. Az évek alatt felgyülemlett tapasztalatunkat, a kifejlesztett egyedülálló technológiáinkat, valamint világszínvonalú infrastruktúránkat szeretnénk az orvos kollégáink és a betegek szolgálatába állítani, annak érdekében, hogy minél több sikeres gyógyszeres onkológiai kezelés történjen hazánkban.