Regisztráljon online információs rendszerünkbe

1024 BUDAPEST, RETEK UTCA 34 HÍVJON BENNÜNKET: +36 30 210 2600
nkfi alapból megvalósuló projekt európai struktúrális és beruházási alapok

Az Oncompass Medicine

Víziónk

Pontos diagnosztikai eljárások segítségével az orvostudomány legújabb eredményei késlekedés nélkül, mindenki számára elérhetővé tehetők.

Missziónk

Missziónk olyan diagnosztikai eljárások fejlesztése és szolgáltatása, amelyek segítségével a betegségek megelőzhetők vagy személyre szabottan gyógyíthatók.

Hitvallásunk

Hitvallásunk szerint senki sem szenvedhet, vagy halhat meg, akin a tudomány mai állása szerint segíteni lehetne. Ezt a célt közvetlen betegellátás, molekuláris diagnosztika és molekulárisan célzott gyógyszerek kutatás-fejlesztésén keresztül igyekszünk szolgálni. Laboratóriumunkban végzett vizsgálatokkal segítjük minden beteg számára a leghatékonyabb kezelés kiválasztását. Kutatóink új gyógyszerek hatását előrejelző diagnosztikai teszteket fejlesztenek ki a gyógyszerhatás molekuláris szintű vizsgálata alapján. Az évek alatt felgyülemlett tapasztalatunkat, a kifejlesztett egyedülálló technológiáinkat, valamint világszínvonalú infrastruktúránkat szeretnénk az orvos kollégáink és a betegek szolgálatába állítani, annak érdekében, hogy minél több sikeres gyógyszeres onkológiai kezelés történjen hazánkban.