Online személyre szabott onkológiai döntéstámogató információs rendszer — Molekuláris Diagnosztikával a daganatok ellen

Online személyre szabott onkológiai döntéstámogató információs rendszer

Kedves Látogató!

Regisztráljon térítésmentesen online személyre szabott onkológiai döntéstámogató információs rendszerünkben.

A rendszer regisztrált orvosi szoftver (CE) amit több nemzetközi onkológiai konferencián nagy sikerrel mutattuk be.A rendszert azért fejlesztjük munkatársainkkal, hogy minél több segítséget tudjunk nyújtani Önnek és hozzátartozóinak a daganatos betegséggel szembeni harcban.

Írja meg nekünk betegsége történetét.

Ez alapján munkatársaink személyre szabott javaslatot tudnak Önnek tenni, arre, hogy milyen módon tudunk a leginkább Önnek segíteni.

Amennyiben eljön hozzánk konzultációra akkor leletei alapján létrehozzuk az információs rendszerben a digitális betegtörténetét. Amennyiben molekuláris diagnosztikai vizsgálat is történik az Ön esetében akkor azt is rögzitjük a rendszerben.

Ez után a rendszer automatikus email értesítést küld a rendszerbe rögzített új tudományos felfedezésekről vagy új klinikai vizsgálatokról, amelyek az Ön daganattípusával és/vagy azokban található génhibákkal kapcsolatosak.

Amennyiben különösen fontos információról van szó, munkatársaink telefonon is megpróbálják elérni.

A célunk az, hogy a daganatos betegek soha ne maradjanak le egy új kezelési lehetőségről azért mert későn jut el hozzájuk az információ.

Regisztráljon most, hogy segíthessünk.

REGISZTRÁCIÓ

Üdvözlettel,
Dr. Peták István, PhD
Kutatóorvos, Alapító, Igazgató