Nők Lapja Cafe - Forradalmi magyar találmány a rákgyógyítás területén — Molekuláris Diagnosztikával a daganatok ellen

Nők Lapja Cafe – Forradalmi magyar találmány a rákgyógyítás területén

"…óriási a dilemma, hogy a páciens műthető vagy sem, mert csak akkor teszik ki ennek az egyáltalán nem veszélytelen procedúrának, ha esély van rá, hogy a teljes áttétet kivegyék. A férfi teljesen daganatmentessé vált, ez pedig akkor ráébresztett minket arra: ki kell találni egy olyan megoldást, amivel a legjobb orvosteam kezébe kerülhetnek a betegek úgy, hogy ehhez nem kell hónuk alatt a felvételekkel, kötegnyi dokumentummal vonatra szállni"

Akár több 100 kilométerről is segíthet az orvos a daganatos betegnek egy új, ingyenes okostelefonos alkalmazással Magyarországon. A beteg és a kezelőorvosa akár néhány órán belül találhat megfelelő sebészt az ország bármely területéről, így kiküszöbölhető az időveszteség, ami a rák gyógyításában nagyon fontos.

Nehezen felejtem el azt a kétségbeesett tekintetet, ahogy barátnőm nézett rám, amikor megtudta: öklömnyi daganat zárja el epevezetéke bejáratát. Hasnyálmirigyrák – szólt a kegyetlen diagnózis, a fiatal, kétgyermekes, az egészségére kínosan ügyelő nő számára. Választ kapott végre arra, mitől sárgult be és fogyott a végtelenségig az elmúlt hetekben. Aztán megtudta azt is: a rosszindulatú elváltozás akkora és olyan helyen van, hogy a műtétet nem vállalja az orvosa.

Olvassa tovább…