Gyógyulás a rákból: Katalinnak 3 hónapot adott az orvos, akire rácsapta az ajtót — Molekuláris Diagnosztikával a daganatok ellen

Gyógyulás a rákból: Katalinnak 3 hónapot adott az orvos, akire rácsapta az ajtót

Tüdőrákkal, csont-, nyirokcsomó- és agyi áttéttel került kórházba a gyöngyöspatai patikusnő, aki történetével mindenkinek erőt adhat.

Tüdőrákkal, csont-, nyirokcsomó- és agyi áttéttel került kórházba a gyöngyöspatai patikusnő, Bernáth Gusztávné Katalin, aki történetével minden daganatos betegnek erőt adhat. Katalint onkológusa az Onkológiai Intézetbe irányította, leleteit pedig hozzájárulásával elküldte az Oncompass Medicine molekuláris diagnosztikai laboratóriumába. Innen vette kezdetét a nehézségekkel teli, de sikeres gyógyulástörténet, hiszen az Oncompass megtalálta a gyógyszert. A készítmény kísérleti szakaszban volt, és csak Spanyolországban volt elérhető, ezért Katalinnak 4 hónapot kellett külföldön töltenie a gyógyulásért. Katalin daganata mára annyira visszaszorult, hogy radiológiai vizsgálatok nem mutatják ki, de mivel azt nem lehet tudni, hogy az utolsó tumorsejtig elpusztult-e, a gyógyszerre továbbra is szüksége van, de az előrejelzés biztató, Katalin pedig tünetmentes. Katalin gyógyulástörténetének részleteit az alábbi linken olvashatja:

https://femina.hu/egeszseg/tari-katalin-gyogyulasa-rakbol/